Σχετικά με εμένα

eleni petsa circle photo

ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.

Δημιουργώ κείμενα με ψυχή .

Λίγα λόγια σχετικά με εμένα…

Γεια σας, είμαι η Ελένη και βοηθάω επιχειρήσεις (κυρίως B2B και startups) να βελτιώσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία μέσω πρωτότυπων και ποιοτικών κειμένων για το website ή το blog τους.

Ξέρω πώς είναι να είναι κάποιος στη θέση σας: Είστε επαγγελματίες, πολυάσχολοι με το αντικείμενό σας και ταυτόχρονα θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, αλλά δεν έχετε το χρόνο ή τη διαθεσιμότητα για να το κάνετε μόνοι σας.

Σε αυτό το σημείο έρχομαι εγώ. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μου, πείτε μου τις ανάγκες σας και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβω εγώ,  από τη δημιουργία στρατηγικής περιεχομένου υψηλής ποιότητας που θα προσελκύσει το κοινό σας, μέχρι τη βελτιστοποίησή του για τις μηχανές αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ.

Επικοινώνησε μαζί μου σήμερα για ένα δωρεάν video call 30′, πες μου τι χρειάζεσαι και άφησέ με να σου δείξω πώς μπορώ να σας βοηθήσω!

cropped logo icon square
ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΣΑ

Γιατί να διαλέξετε εμένα;

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μου εφόσον υπάρχουν τόσοι πολλοί copywriters εκεί έξω, που προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες.
 
Θέλω να ξέρετε ότι είμαι μια επαγγελματίας κειμενογράφος που είμαι αφοσιωμένη στην παραγωγή περιεχομένου για την ιστοσελίδα και το blog της επιχείρησής σας.  Αυτό όμως που πραγματικά κάνει τη δουλειά μου να ξεχωρίζει είναι ότι δεν απευθύνομαι σε μηχανές, αλλά σε ανθρώπους. Ανθρώπους με καρδιά και ψυχή.
 

Σκεφτείτε το λίγο. Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους και αναζητούν λύση. Η επιχείρησή σας με κάποιο τρόπο λύνει το πρόβλημα που έχει μία κατηγορία ανθρώπων.

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Και αφού τους μάθετε είναι ώρα να τους δείξετε ότι διαθέτετε τη λύση. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να υπάρχουν και άλλοι που προσφέρουν αντίστοιχες λύσεις (ανταγωνισμός).

Εκείνο όμως που θα κάνει το κοινό σας να σας προτιμήσει έναντι των άλλων είναι να τους δώσετε να καταλάβουν ότι έχετε τη λύση που χρειάζονται εκείνοι. Δεν έχει σημασία αν θα είναι η καλύτερη ή η πιο φθηνή στην αγορά.

Σημασία έχει να καταλάβουν ότι θα είναι η καλύτερη για αυτούς!

Αυτό ακριβώς επιδιώκω να κάνω μέσα από κάθε μου κείμενο. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.

Το περιεχόμενο που παράγω είναι το μέσο που διαθέτω ώστε  να σας βοηθήσω να γίνετε όσο πιο επιτυχημένοι γίνεται! 

Τι λέτε ξεκινάμε;    

Έχετε κάποια ερώτηση; Καλέστε με άμεσα