SEO Copywriting

SEO copywriting photo

SEO Copywriting - Επισκόπηση

Έχετε ήδη ένα επαγγελματικό website αλλά δεν έχετε το απαραίτητο traffic; Το SEO Copywriting είναι απαραίτητο αν θέλετε η επιχείρησή σας να είναι επιτυχημένη στο διαδίκτυο.

Η συγγραφή κειμένων με βελτιστοποίηση SEO σας βοηθά να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας. Χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις-κλειδιά και φράσεις, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας θα το δουν άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτά που έχετε να πείτε.

Η συγγραφή κειμένων SEO μπορεί να βελτιώσει την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης. Όσο υψηλότερο είναι το Google Ranking σας, τόσο πιο πιθανό είναι να σας βρουν οι άνθρωποι όταν ψάχνουν για σχετικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, τα κείμενα SEO μπορεί να σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Παρέχοντας ενημερωτικό και καλογραμμένο περιεχόμενο, δείχνετε στους δυνητικούς πελάτες ότι είστε αυθεντία στον τομέα σας.

SEO copywriting checklist

SEO Copywriting Checklist

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SEO COPYWRITING

Ο στόχος της συγγραφής κειμένων SEO είναι το site σας να ανεβεί ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.


Πολλές επιχειρήσεις βασίζονται στις Google Ads διαφημίσεις για να τους μάθει ο κόσμος. Μία τέτοια στρατηγική όμως αποδίδει μόνο όσο “τρέχει” η διαφημιστική καμπάνια. Αντίθετα, με τα SEO κείμενα, χτίζεται τη φήμη σας σιγά σιγά αλλά σταθερά.

Αν κάποιος σας πει με βεβαιότητα ότι μπορεί να κατατάξει το περιεχόμενό σας στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης της Google, σας λέει ψέματα.

Υπάρχει πλήθος παραγόντων που λαμβάνει υπόψιν της η Google ώστε να διαμορφώσει μία κατάταξη. Δεν αρκεί μόνο ένα καλός SEO Copywriter. Το ίδιο σημαντικός είναι και ένας web developer.

Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα φτιάξω ένα ευανάγνωστο πρωτότυπο κείμενο το οποίο θα είναι όσο πιο φιλικό γίνεται ως προς το SEO. 

Βέβαια, αν χρειάζεστε πολύ πιο εξειδικευμένα SEO κείμενα, τότε θα πρέπει να προσλάβετε έναν SEO Expert. 

Όσο περισσότερες πληροφορίες έχω για την επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρετε, τόσο πιο καλό θα είναι το αποτέλεσμα.

Μερικά από τα στοιχεία που θα χρειαστώ εφόσον υπάρχουν είναι:

  • Το κοινό – στόχος
  • Οι επιχειρηματικοί στόχοι
  • Τι είναι αυτό που σας ξεχωρίζει
  • Ο ανταγωνισμός
  • Λέξεις – Κλειδιά (Αν δεν τις ξέρετε, διαθέτω τα κατάλληλα εργαλεία για να τις εντοπίσουμε)

Χρειάζεστε βελτιστοποιημένα κείμενα;

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα και θα δημιουργήσω SEO κείμενα για το website της επιχείρησής σας.